Up and Running with Autodesk Inventor Professional 2020: Part 2 - Dynamic Simulation

3-7 dage
Varenummer
Part 2 Dynamic Simulation
500,00 DKK
Ekskl. moms
- +
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER
Spørgsmål til produktet

Bogen er den 7. udgave, som er opdateret til brugen af Autodesk Inventor 2020. En bog der trin for trin guider dig til brugen af Dynamic Simulation.

Denne bog er skrevet med aktuelle designproblemer fra det virkelig liv, som alle har haft stor gavn af brugen af ​​simuleringsteknologi. For hvert designproblem forklares processen med at anvende Dynamic Simulation ved hjælp af en ligetil, trin for trin tilgang.

Designproblemerne er nøje udvalgt til at dække de centrale aspekter og muligheder i Dynamic Simulation, og løsningerne er universelle, så du bør være i stand til hurtigt at anvende din nye viden til dine egne designproblemer.

Kapitel 1. giver en oversigt over Dynamic Simulation og Inventor Simulations interface og funktioner, så du er velbegrundet i kernekoncepterne og softwarens styrker og svagheder.

Efter at have læst kapitel 1 er det ikke nødvendigt at følge resten af ​​bogen i den givende rækkefølge. Tanken er at du skal anvende bogen som et opslagsværk, som du kan benytte når du skal finde hjælp til en givende opgave inden for Dynamic Simulation.

Specifikation
Skrevet af

Wasim Younis

Sprøg Engelsk
Antal sider 244
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Up and Running with Autodesk Inventor Professional 2020: Part 2 - Dynamic Simulation
Spørgsmål til produktet
Copyright © 2023 3DM