SolidCAM iMachining

På lager
Varenummer
iMach3D
BESKRIVELSE
BEDØMMELSER
Spørgsmål til produktet

iMachining er en patenteret og unik måde at håndtere dynamisk fræsning på. Dette betyder hurtigere programmeringstider og hurtigere spåntider, selv med små værktøjer.

En af iMachining’s store forcer er dens ”Technology Wizard” der selv regner skære data ud, baseret på en profil der definerer materialet og en profil der definerer maskinen.


Hvordan iMachining gør det

  • Med dets unikke patenterede ”morphing spirals”, ”intelligent island seperation” og ”Moating” giver iMachining nogle af de absolut korteste procestider i industrien.
  • Skærevinklen og feed ‘en justeres konstant for at holde en konstant spåntykkelse, dette er med til at give den længste levetid muligt på værktøjet og samtidig fjerne materiale så hurtigt som muligt.
  • Da kontinuerlige spiraler fjerner materiale hurtigere end trochoidal bevægelser, bruger iMachining et væld af patenterede strategier for at forsøge at køre en spiral mest muligt.
  • iMachining reducere automatisk vibrationer for at forhindre accelereret slid på værktøjet, og for at forhindre midlertidig opstående tyndvægge der ofte kan beskadige skæret på værktøjet.
  • Ved at bruge avanceret rest materiale genkendelse, holder iMachining værktøjet i indgreb så meget som muligt ved rest bearbejdning.
  • iMachining 3D analyserer emnet og deler det selv op i niveauer og områder, for at give den mest effektive bearbejdning som muligt.
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:SolidCAM iMachining
Spørgsmål til produktet
Copyright © 2021 3DM