SolidCAM Advanced Millturn

På lager
Varenummer
SC_T
BESKRIVELSE
BEDØMMELSER
Spørgsmål til produktet

Få det meste ud af din high end Multi tasking maskine, modulet understøtter også langdrejere ”Swiss type”

Dette modul er for dig der enten allerede har eller overvejer at købe en multi spindel og/eller en multi turret maskine. SolidCAM er det perfekte cam system til denne maskintype, da det giver en forholdsvis nem og overskuelig måde at programmere disse ret komplekse maskiner med.

  • Programmer multi turret og multi spindel operationer med fuld synkroniserings styring direkte fra cam systemet. Verificer derefter det hele i SolidCAM’s maskinsimulering, hvor alt lige fra almindelige operationer der kører på begge spindler samtidig, til overførslen imellem spindlerne.
  • SolidCAM giver alt hvad man har brug for til at programmere selv de mest komplekse simultan 5. aksede millturn maskiner.
  • SolidCAM kan fuldt ud supportere langdrejere med multi kanal synkronisering.
  • SolidCAM håntere nemt styringen af pinol dokke, cnc styrede briller og hvad der ellers høre sig til i disse komplekse maskiner. Dette gøres samtidig med at det hele kan simuleres og verificeres inde i cam systemet. Dette gør at man kan lave en komplet opstilling og verificering på sin computer, før man begynder omstilling på sin maskine, så opstillingstider minimeres og produktiviteten holdes oppe.
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:SolidCAM Advanced Millturn
Spørgsmål til produktet
Copyright © 2021 3DM