InventorBogen

dag-til-dag
Kun %1 tilbage
Varenummer
InventorBogen

Er du bruger af 3D CAD programmet Autodesk Inventor, så vil det være oplagt for dig, at gøre som tusindvis af andre brugere har gjort – nemlig at anskaffe InventorBogen.


1.195,00 DKK
Ekskl. moms
- +
BESKRIVELSE
BEDØMMELSER
Spørgsmål til produktet

InventorBogen 

InventorBogen består af 2 sæt bøger. InventorBogen Grundprincipper og InventorBogen Videregående.
Bogen udvikles og fornyes sideløbende med de nye versioner af Autodesk Inventor, såden er up-to-date hele tiden.

InventorBogen udkommer af den årsag hvert år efter ny release, i en ny og opdateret udgave. Inventorbogen er skrevet af Lars Jensen, som også er direktør og ophavsmand til Invent, hvor du kan få den bedste sparring og undervisning i programmet Inventor.


Inventor – trin for trin på dansk

InventorBogen benytter sig af en lang række illustrationer, der trin for trin viser, hvordan du arbejder med og bruger de forskellige funktioner i Autodesk Inventor. Bogen er opdelt i to – én med fokus på grundprincipperne og en videregående udgave, der fokuserer på de mere avancerede funktioner i Autodesk Inventor og Autodesk Vault. Bogen henvender sig både til nye og rutinerede brugere af Inventor.

Opgaverne i InventorBogen giver en god forståelse for, hvordan de enkelte operationer virker. Opgavefilerne til bøgernes opgaver kan hentes på invent.dk.

 

Undervisningsmateriale

InventorBogen bruges bl.a. som undervisningsmateriale på flere af vore egne kurser, samt på undervisningsinstitutioner i Danmark og Norge. InventorBogen kan bruges både som lærebog og grundbog, og bliver af mange brugt som et dagligt opslagsværk.

Som nystartet bruger af Autodesk Inventor, er det en god ide at læse kapitel 1 - 10 igennem, for at få en forståelse, af brugerfladen og filopbygningen, da Inventor har sit eget filstyringssystem. Herefter kan man følge opgaverne gennem bogen, da der beskrives trin for trin, hvordan opgaverne skal løses.

Efter dette er man i gang og klar til at konstruere sine egne konstruktioner. Man kan så gennemgå de enkelte afsnit i bogen igen, efterhånden som man når frem til det i sin konstruktion. InventorBogen følger sådan set fremgangsmåden i et konstruktionsforløb.

 

Selv for øvede brugere kan man få stor gavn af bogen

InventorBogen er detaljeret, og ved at gennemlæse de afsnit, der omhandler den fase af en konstruktion som man er i gang med, kan man ofte få syn for nemmere konstruktions metoder og give en bedre forståelse af kommandoerne. Bogen kan med stor fordel bruges som opslagsværk. 

Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:InventorBogen
Spørgsmål til produktet
Copyright © 2023 3DM