Ansys Discovery

dag-til-dag
Kun %1 tilbage
Varenummer
Ansys Discovery
BESKRIVELSE
BEDØMMELSER
Spørgsmål til produktet

Ansys Discovery

Ansys Discovery er det første simuleringsdrevne designværktøj, der kombinerer øjeblikkelig fysiksimulering (GPU), gennemprøvet Ansys high-fidelity-simulering (CPU) og interaktiv geometri-modellering i en enkelt brugeroplevelse.

Ved brugen af den helt nye Discovery tidligt i dine produktdesignprocesser vil medføre til betydelige gevinster inden for teknisk produktivitet, anspore innovation og øge dit produkts samlede præstation. Simulation - for specialiserede eksperter. Discovery - en løsning for enhver ingeniør til nemt at oprette eller importere geometri og straks se, hvordan deres produkt opfører argere og fungerer via en simulation.

Se denne video for at se, hvor let at få adgang til interaktiv fysik i realtid. (strukturer, væsker, termisk og masseoptimering) giver dig mulighed for at udforske ideer, gentage og innovere med hidtil uset hastighed og reducere produktudviklingstiden dramatisk.

Strukturanalyse
Se øjeblikkelige stressfordelingsdata uanset modelkompleksitet. Brug Ansys Mechanical solver til at simulere ikke-lineære effekter og tilføj lokal forbedring for øget nøjagtighed og kontrol.

Væskeanalyse
Find strømmetrends, mens du opdaterer inputparametre eller foretager geometriopdateringer, og se Ansys Discoverys øjeblikkelige feedback om dit designs ydeevne. Brug Ansys Fluent solver til detaljerede high-fidelity-undersøgelser af komplekse geometrier og væskeadfærd.

Topologi optimering
Lås op for potentialet i generativt design ved hjælp af topologioptimering inklusive produktionsbegrænsninger og optimering af resonansfrekvens.

Termisk analyse
Evaluer straks, hvordan ændringer i termiske input, materialer og køleforhold vil påvirke dit designs termiske ydeevne.

Geometri Modellering
Discoverys modelleringsteknologi og alsidige værktøjssæt giver dig mulighed for nemt at oprette og ændre importeret geometri uden kompleksiteten forbundet med traditionelle CAD-systemer. Fuld modelleringsfunktioner giver brugerne mulighed for at forberede modeller til enhver form for simulering eller lave redigeringsmodeller for at optimere din simulering.

Modal analyse
Overhold forskellige vibrationsmetoder, foretag ændringer i geometri og evaluer straks ydeevnen.

Læs mere om Ansys Discovery her.

 

NB: ved køb af licens, skal der tilkøbes en Subscription. Ved spørgsmål kontakt os på tlf. 8747 0017.

Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Ansys Discovery
Spørgsmål til produktet
Copyright © 2021 3DM