3D Print

Her finder du et professionelt udvalg af 3D printere.
3D Print kan bruges til fremstilling af både prototyper og serieproduktion- og hvad ellers du har fantasi til. Mulighederne er uendelige med 3D Print. 

Der er desværre ingen produkter i denne kategori

Her finder du et professionelt udvalg af 3D printere.
3D Print kan bruges til fremstilling af både prototyper og serieproduktion- og hvad ellers du har fantasi til. Mulighederne er uendelige med 3D Print. 

3D Print refererer til enhver proces, der bygger et emne lag på lag

3D Print blev oprindeligt udviklet som en teknologi til prototypefremstilling.
I takt med den teknologiskeudvikling, er det blevet sådan at du i dag ikke kun kan printe prototyper, men også funktionelle emner til serieproduktion.


Udvikling med 3D Print

3D Print kan spare dig for tid og ressourcer i udviklingsfasen af et produkt. Man bruger sandsynligvis støbning, formgivning eller maskinbearbejdning til at skabe en konventionel prototype. Alle disse processer er meget nyttige, men også dyre og tidskrævende.

Med udviklingen af 3D Print teknologien, opstod udtrykket Rapid Prototyping. Nu kan du i løbet af få timer 3D Printe og validere dine designs, opdage fejl og mangler, korrigere designet og fremstille et nyt emne.

Let implementering af 3D Print  

3D Print kan let implementeres i din virksomhed, hvis du allerede har en digital arbejdsgang. Det kræver blot få kliks for at få fysiske emner ud af dit digital design. Ændringer i designet kan også afprøves ret hurtigt. Desuden giver 3D Print muligheden for at tilpasse design til specifikt kundesegment.

I mange tilfælde er 3D printning væsentlig billigere end konventionel fremstilling, for så er værktøjsomkostningerne forbundet med for eksempel sprøjtestøbning sparet. Nogle designs er komplekse og kan ikke fremstilles med konventionelle metoder, uden behov for manuelt samlings proces. I disse tilfælde er 3D Print den hurtigste og mest omkostningseffektive proces- også til serieproduktion.

De seneste år er der kommet mange nye 3D print materialer på markedet, hvilket gør det muligt at printe slutprodukter i forskellige hårde plastmaterialer, gummilignende materialer, metaller, keramik m.m.

Har du brug for hjælp? 

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Du kan altid ringe til os på tlf. 8747 0017, eller sende en mail til os på info@invent.dk 

 

Copyright © 2023 3DM